onsdag 19 maj 2010

Träningskompisar

Jag skulle så gärna vilja ha lite träningskompisar som man kan peppas av, det är lixom ganska välbehövligt i mitt fall då jag är speciallist på att sänka mig själv.. :S

Så, en liten fråga.. Var/hur hittade du dina träningskompisar?

3 kommentarer:

  1. Jag har nog inga träningskompisar om Du menar människor att träna tillsammans med. Jag föredrar att träna ensam.. Men jag omger mig med massor av människor som peppar, kommer med goda råd - om det nu kan kallas träningskompisar..

    Nu var det ju tips Du ville ha.. Jogg.se har ett forum - där brukar det finnas efterlysningar på träningskompisar.. En del hittar sina träningskompisar via bloggen.. Puls.se har också ett forum..

    Lycka till i letandet! =)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilka gulliga kommenterar du lämnat hos mig! Tack för dom! :)

    Jag har inga direkta träningskompisar, men jag har träffat ett par personer som läser min blogg och haft löparträffar ihop! Mestadels tränar jag själv eller med Fredrik :)

    Jag tror man kan efterlysa träningskompisar på funbeat eller andra träningscommunities.:)

    SvaraRadera
  3. Förr när jag hade gymkort tränade jag ofta med kompisar eller med syrran. Men sen jag klippte det kortet så är det sämre med kompisträning.. (har iochförsig varit rätt sällsynt med träning överhuvudtaget sen jag slutade gymmet för ca 2 år sen, haha :P)
    Nu blir det mest promenader med kompis eller syster och svägerska. Eller promenad/jogg med pojkvännen. Han och jag har dock planer på att börja cykla också (lite terräng)! :)

    Annars säger jag som tjejerna ovan. Bloggen eller olika forum kanske kan funka att hitta likasinnade träningskompisar på!?
    Lycka till och berätta sen hur det går! :)

    SvaraRadera