måndag 19 juli 2010

Snaaaart!

Förkylningen börjar bli bättre så snart är jag nog tillbaka i löparspåret igen, hoppas jag!
Under tiden jag haft min ofrivilliga vila så har jag hunnit köpa på mig lite nya bra-att-ha-saker:

Vattenbälte från SOC - Köpt på Stadium


Reflexväst - Köpt på Gekås - Ullared :)

6 kommentarer:

  1. Reflexvästen är ett måste när mörkret faller i höst.. Jag köpte ett likadant vätskebälte för några veckor sedan. Det funkade riktigt bra! :)
    Skönt att Du börjar må bättre! Sommarförkylningar brukar vara envisa :(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, finfina saker!
    Vätskebälte behövs verkligen nu när det är varmt. Mer än vad man egentligen tror. Och reflexväst är defintivt ett måste, tycker andra varianter som träs över huvudet är lite för fladdriga.

    SvaraRadera
  3. Perfekt väst! Fullkomligt älskar min väst och med reflex också så blir det ju grymt :)

    Synd att Ullared ska ligga alldeles för långt bort.

    SvaraRadera
  4. Åhhh ett muppbälte! *fnissar*
    Det kallar jag min vattenbälte, för jag tycker det ser så muppigt ut :) Alltid skojigt med prylshopping till joggingen - me lajky!
    Jag håller koll på'rej och ser om du har någon plan du tänker delge oss här på bloggen :D
    *kramar*

    SvaraRadera
  5. Fina saker!
    Vad trist att du är förkyld, det är (som jag svarade dig på min blogg) något jag har alltför mycket erfarenhet av. :( När jag jobbade på förskola var jag förkyld JÄMT, min löpning blev en enda lång räcka av nystarter och jag kom ingenstans.
    MEN! Är man bara förkyld en gång, se den ofrivilliga vilan som en tid att kunna förkovra dig i löpningen, genom att läsa Runner's world och andra träningstidningar, kanske kolla efter någon löpar-/träningsbok på biblioteket och läsa extra många löparbloggar för inspirationens skull! När du är frisk igen kommer du att ge dig ut i spåret med extra mycket kunskap. Även om det kanske känns segt i början, ge inte upp! Du tränade ju på så bra innan du blev sjuk och sprang under 6-minuterstempo (grymt bra!!!!), snart springer du snabbt igen. :-)
    Men ge kroppen tid att bli frisk först!!

    SvaraRadera
  6. Köpte ett likadant bälte idag! Perfekt i varmt väder! :) Men nu verkar det ju ha vänt lite.. Idag anmälde jag mig till Blodomloppet - 10 km - ingen återvändo :)

    SvaraRadera