tisdag 21 september 2010

Knak-knak

Jag har ju glömt å berätta att jag varit hos herr kiropraktor idag me. Han tyckte det såg bättre ut men var ändå tvungen att knäcka mig 4 ggr.. Usch vad otäckt det är! Speciellt när han ska in å dona med nackkotorna, det känns som nacken går av.. :S Men ja.. jag överlevde denna gången med och ska inte på återbesök förrän i början av december, puh!

4 kommentarer:

  1. Men ooooooh så läskigt! Varför går du där? Jag har aldrig träffat någon knakdoktor, vet inte om jag behöver eftersom jag inte vet varför man går dit! *S*
    När det gäller min önskelista så är det just lösnaglarna på bilden jag vill ha. Inte för att jag behöver lösnaglar utan mer för att Brynäs-loggan är på dem! :)

    SvaraRadera
  2. Mie - Ja det ÄR läskigt, men ändå rätt skönt.. :) Jag går dit för jag har problem med ett snett bäcken och några kotförskjutningar i ryggen och nacken. Innan jag började gå till min kära knak-doktor hade jag mer eller mindre ständig värk men nu är jag nästan smärtfri - hur underbart som helst!! :)

    Brynäs-naglar Mie? E du säker på de? Jag har hört att HV är ett bra lag å hejja på annars.. :P

    SvaraRadera
  3. Hur går det att jogga med ett snett bäcken? Jag VET ju att du joggar på bra men blir det inte värre eller gör ont som f*n?
    HV... vad är det?? ;)

    SvaraRadera
  4. Mie - Nejdå, det enda problemet är att jag snebelastar så jag måste vara noga med att träna upp mina muskler så jag förebygger det så mycket jag kan.. :)

    SvaraRadera