torsdag 3 juni 2010

Blodomloppet 2010

Efter gårdagen är jag inspirerad att springa lopp. Jag fullkomligt älskar nervositeten innan, slitet under och lugnet efter.. Så jag tog helt enkelt tag i saken och anmälde mig till ett lopp till: den 18 augusti springer jag Blodomloppets 10 km i Jönköping.. WIIIIEEE!!

6 kommentarer:

  1. Here we go! :)
    På marathon.se finns tips om fler lopp..

    SvaraRadera
  2. Ibland kan det finnas mindre lopp i orter runt där man bor.. Inte behöver man åka så lååångt heller ;) Jag fick en liten kalender över årets alla lopp när jag shoppade på Runners Store i Sthlm.. Den är späckade med små, stora, korta och långa lopp..

    Annars har Du ju en bra planering för lopp i år! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, jag är avis..! Själv har jag problem med att få till löpningen, får bara ont i framsida vad/benhinnorna :( Har gett mig själv springförbud i ett par veckor, får se om jag kan trappa upp med lite joggsteg snart igen..

    SvaraRadera
  4. Lisa - Vad tråkigt att inte benen vill som du vill.. Men springer du på asfalt eller grus? Jag kör nästan uteslutande på grusvägar för jag har precis samma problem som du, framsidan av benen börjar värka direkt.. *skickar massa pepp till dig och hoppas du kan komma igång snart igen!*

    SvaraRadera
  5. Jag har mest joggat på mjuka stigar eller grus i skogen, dock lite backigt där. Ytterst lite på asfalt. Däremot brukar det bli powerwalks på asfalt, men känner av benen då också, måste verkligen gå i normal/lugn takt för att inte benen ska bråka med mig :( Men nu har jag iallafall hållt upp med spring och bara promenerat (lugnt) de senaste 3-4 veckorna. Måste bara peppa igång mig så jag kommer igång igen, det har verkligen blivit en svacka för mig nu och det är trögt att komma ut när man slappat ett tag :P
    Tack för pepp! :)

    SvaraRadera
  6. Lisa - Du har ingen blogg så man kan få följa dig? Lättare å kika förbi å lämna lite pepp då med.. :)

    SvaraRadera